Гуцев Ристе

  1415
  Име Ристе
  Презиме Гуцев
  Позиција Централен одбранбен
  Бр. на дрес 4
  Дата на раѓање 14.06.1998
  Град СТРУМИЦА
  Држава МАКЕДОНИЈА
  Висина 183 cm
  Тежина 72 kg
  Број на настапи
  Голови

  SHARE