Гелов Ангел

  1538
  Име Ангел
  Презиме Гелов
  Позиција Голман
  Бр. на дрес 1
  Дата на раѓање 22.10.1998
  Град КАВАДАРЦИ
  Држава МАКЕДОНИЈА
  Висина 193 cm
  Тежина 89 kg
  Број на настапи
  Голови

  SHARE