Дончев Глигиор

  1484
  Име Глигиор
  Презиме Дончев
  Позиција Крилен играч
  Бр. на дрес 19
  Дата на раѓање 05.04.1998
  Град СТРУМИЦА
  Држава МАКЕДОНИЈА
  Висина 177 cm
  Тежина 56 kg
  Број на настапи
  Голови

  SHARE