Ѓорѓов Бране

  2387
  Име Бранко
  Презиме Ѓоргов
  Позиција Голман
  Бр. на дрес 35
  Дата на раѓање 16.11.1998
  Град СТРУМИЦА
  Држава МАКЕДОНИЈА
  Висина 174 cm
  Тежина 73 kg
  Број на настапи (English) 12
  Голови (English) 1600

  SHARE