Тасев Димитар

  1285
  Име Димитар
  Презиме Тасев
  Позиција Дефанзивен страничен
  Бр. на дрес 2
  Дата на раѓање 29.10.1999
  Град СТРУМИЦА
  Држава МАКЕДОНИЈА
  Висина 175 cm
  Тежина 60 kg
  Број на настапи
  Голови
  SHARE