Гоцевски Марио

  1222
  Име Марио
  Презиме Гоцевски
  Позиција Средина
  Бр. на дрес 15
  Дата на раѓање 22.06.1999
  Град ШТИП
  Држава МАКЕДОНИЈА
  Висина 166 cm
  Тежина 51 kg
  Број на настапи
  Голови
  SHARE