Шилинов Андон

  1737
  Име Андон
  Презиме Шилинов
  Позиција Крилен напаѓач
  Бр. на дрес 13
  Дата на раѓање 20.05.1998
  Град СТРУМИЦА
  Држава МАКЕДОНИЈА
  Висина 176 cm
  Тежина 67 kg
  Број на настапи
  Голови

  SHARE