Томовски Горан

  1694
  Име Горан
  Презиме Томовски
  Позиција Средина
  Бр. на дрес 3
  Дата на раѓање 21.07.1998
  Град СТРУМИЦА
  Држава МАКЕДОНИЈА
  Висина 174 cm
  Тежина 56 kg
  Број на настапи
  Голови

  SHARE