Темелков Ристе

  1928
  Име Ристе
  Презиме Темелков
  Позиција Средина
  Бр. на дрес 17
  Дата на раѓање 02.10.1997
  Град КАВАДАРЦИ
  Држава МАКЕДОНИЈА
  Висина 183 cm
  Тежина 72 kg
  Број на настапи
  Голови

  SHARE