Стојков Никола

  1673
  Име Стојков
  Презиме Никола
  Позиција Офанзивен / средина
  Бр. на дрес 7
  Дата на раѓање 30.01.1998
  Град СТРУМИЦА
  Држава МАКЕДОНИЈА
  Висина 168 cm
  Тежина 63 kg
  Број на настапи
  Голови

  SHARE