Петков Игор

  1749
  Име Игор
  Презиме Петков
  Позиција Средина
  Бр. на дрес 14
  Дата на раѓање 17.03.1998
  Град СТРУМИЦА
  Држава МАКЕДОНИЈА
  Висина 185 cm
  Тежина 72 kg
  Број на настапи
  Голови

  SHARE