Мицев Столе

  1770
  Име Столе
  Презиме Мицев
  Позиција Средина
  Бр. на дрес 6
  Дата на раѓање 29.06.1998
  Град СТРУМИЦА
  Држава МАКЕДОНИЈА
  Висина 184 cm
  Тежина 72 kg
  Број на настапи
  Голови

  SHARE