Михаилов Филип

  1851
  Име Филип
  Презиме Михаилов
  Позиција Офанзивен / средина
  Бр. на дрес 11
  Дата на раѓање 10.07.1998
  Град СТРУМИЦА
  Држава МАКЕДОНИЈА
  Висина 174 cm
  Тежина 64 kg
  Број на настапи
  Голови

  SHARE