Митев Слободан

  1871
  Име Слободан
  Презиме Митев
  Позиција Дефанзивен страничен
  Бр. на дрес 5
  Дата на раѓање 16.03.1998
  Град СТРУМИЦА
  Држава МАКЕДОНИЈА
  Висина 172 cm
  Тежина 60 kg
  Број на настапи
  Голови

  SHARE