Испиров Игор

  2021
  Име Игор
  Презиме Испиров
  Позиција Напаѓач
  Бр. на дрес 9
  Дата на раѓање 22.07.1998
  Град СТРУМИЦА
  Држава МАКЕДОНИЈА
  Висина 186 cm
  Тежина 82 kg
  Број на настапи
  Голови

  SHARE