Илиев Мартин

  2060
  Име Мартин
  Презиме Илиев
  Позиција Голман
  Бр. на дрес 12
  Дата на раѓање 26.08.1998
  Град СТРУМИЦА
  Држава МАКЕДОНИЈА
  Висина 180 cm
  Тежина 79 kg
  Број на настапи
  Голови

  SHARE