Миловановиќ Даниел

  2070
  Име Даниел
  Презиме Миловановиќ
  Позиција Крилен напаѓач
  Бр. на дрес 17
  Дата на раѓање 10.08.1998
  Град КАВАДАРЦИ
  Држава МАКЕДОНИЈА
  Висина 180 cm
  Тежина 69 kg
  Број на настапи
  Голови
  SHARE