Јовев Ѓорги

  1900
  Име Ѓорги
  Презиме Јовев
  Позиција
  Бр. на дрес
  Дата на раѓање
  Град
  Држава
  Висина
  Тежина
  Број на настапи
  Голови

  SHARE