Јованов Ване

  1956
  Име Ване
  Презиме Јованов
  Позиција Дефанзивен страничен
  Бр. на дрес 8
  Дата на раѓање 28.12.1998
  Град ШТИП
  Држава МАКЕДОНИЈА
  Висина 176 cm
  Тежина 72 kg
  Број на настапи
  Голови

  SHARE