Јанкулов Илија

  1893
  Име Илија
  Презиме Јанкулов
  Позиција Голман
  Бр. на дрес 25
  Дата на раѓање 01.11.1998
  Град ГЕВГЕЛИЈА
  Држава МАКЕДОНИЈА
  Висина 173 cm
  Тежина 72 kg
  Број на настапи
  Голови

  SHARE