Честит ИЛИНДЕН !!!

2871

Најискрени желби за соживот, здравје, слобода и среќа !!!

ФК Академија Пандев на сите граѓани на Р. Македонија  им го честита големиот државен и верски празник ИЛИНДЕН !!!