ФК ПАОК ген.2008 : ФК Академија Пандев ген.2008 – 2:4

4314

Денес во Солун ФК Академија Пандев беше гостин на ФК ПАОК со генерацијата 2008. Нашите најмлади надежи гостуваа на Шампионскиот тренинг центар на ПАОК, а покрај тоа не израдуваа и со победата која денес ја извојуваа. Имено нашите дечиња го победија фаворитот со 2:4 на полувреме резултатот беше 2:2. Следно натпреварување за оваа генерација на дечиња на ФК Академија Пандев е завршните борби за шампион на Македонија кои ќе се одржат 24-26 мај во Скопје.