ФК Академија Пандев – ФК Сараево во борба за 5-то место на ЦЕЕ КУП

4225

Нашите младинци утре го играат последниот натпревар на 6-то издание на ЦЕЕ Куп во Прага. Во натпревар за 5-то место нашиот тим ќе ги одмери силите со познатиот тим од БиХ , ФК Сараево.

Почетокот на натпреварот е во 9:00 часот наутро по што експедицијата на ФК Академија Пандев се упатува кон Македонија.