ФК Академија Пандев ген.2008 учесник на “Царско Село Куп” 2017

3300

Денес нашите дечиња од генерација 2008 заминаа на меѓународниот турнир “Царско Село Куп” 2017 кој се одржува во Софија, Р. Бугарија. Турнирот се одржува од 22 до 26 февруари на кој учество ќе земат реномирани тимови и фудбалски школи од Р. Бугарија, а единствен претставник од Македонија е ФК Академија Пандев – Струмица. На нашите дечиња им посакуваме успешен настап и дружење во претстојните 4 денови. IMG_1770