Утре почнува “PIRIN Cup Bansko” 2017

2482

Утре започнува турнирот “Pirin Cup Bansko” 2017.

Истиот ќе се одржи од 01-04.06.2017 год. а ФК Академија Пандев на претстојниот турнир ќе биде репрезентирана со две генерации и тоа 2005 и 2008. За нашите млади надежи ова ќе претставува ново меѓународно искуство кое се надеваме ќе помине и со успешни спортски резултати.