Три наши играчи повикани во репрезентацијата на Македонија У-19

4089
foto raffaele carnevale Torneo di Viareggio partita innugurale inter vs akademija pandev

Продолжува трендот на повикување на играчи од ФК Академија Пандев во националните селекции. Селекторот, г-дин Вујадин Станојковиќ, за претстојниот турнир кој ќе се одржи во Латвија во репрезентацијата на Македонија У-19 ги селектираше: Трапановски Христијан, Делевски Христијан и Маневски Михаил. ФК Академија Пандев на своите играчи и на селекторот г-дин Вујадин Станојковиќ им посакува успешни резултати.