Традицијата продолжи – Академија Пандев и Дедо Мраз со пакетчиња за најмалите на крај од годината

1692

Академија Пандев ја продолжи традицијата откако осма година по ред, календарската година ја заврши со манифестација за најмладите.

pak

Во спортската сала „Парк“ во Струмица, во организација на нашиот клуб, Дедо Мраз со асистенција на нашите искусни првотимци, Сашко Пандев и Зоран Балдовалиев поделија пакетчиња за најмладите наши членови.

ded

Притоа нашите млади фудбалерчиња освен што добија пакетчиња, имаа можност да се фотографиират со нивите идоли и да „украдат“ по некој автограм.

dete