Стартува “Евима куп” 2017 во Банско, Р. Бугарија

3672

Денес стартува реномираниот турнир “Евима куп” 2017. ФК Академија Пандев на овој турнир во соседна Бугарија ќе учествува со две генерации и тоа дечињата родени 2008 и 2005 година. Натпреварите започнуваат веќе утре наутро со почеток во 9:30 часот по локално време.

IMG_2418