Ристе Шпиров потпиша за Rot Weis Frankfurt

7080

Перспективниот и млад голман Ристе Шпиров денес потпиша за тимот на Rot Weis Frankfurt. Инаку Шпиров беше стандарден голман во младинскиот тим на ФК Академија Пандев и голман во сениорскиот тим.

ФК Академија Пандев на Ристе Шпиров му посакува успешна кариера во иднина.