Победа : ФК Академија Пандев : ФК Карпати Лвов У21 2:1.

1793

На денешниот меч помеѓу ФК Академија Пандев : ФК Карпати Лвов У21
ФК Академија Пандев без06.02 23 06.02.6 06.02 22 06.02 21 06.02 20 06.02 19 06.02 18 06.02 17 06.02 16 06.02 15 06.02 14 06.02 13 06.02 12 06.02 11 06.02 10 06.02 9 06.02 8 06.02 7 06.02 5 06.02 4 06.02 3 06.02 2 06.02 1 1696 1692 1692 тешкотии извојува победа со 2:1.
Стрелци на мечот беа Начевски и Атанаскоски.
Следува фотогалеријата и видеото од натпреварот.