Победа, нерешено и два порази во денешните натпревари

2573

Прекрасни моменти, дружење, возбуда и воздишки.

На терените на СРЦ Истатов во Дојран нашите фудбалерчиња одиграа навистина возбудливи натпревари. Резултатите беа во втор план, но секако на крајот мора да се сумираат истите, а тие гласеа:

Ген.2002 ФК Академија Пандев – ФК Црвена Звезда 0:1

Ген.2004 ФК Академија Пандев – ФК Црвена Звезда 3:2

Ген.2005 ФК Академија Пандев – ФК Црвена Звезда 1:3

Ген.2006 ФК Академија Пандев – ФК Црвена Звезда 1:1

Честитки заслужуваат сите дечиња и од двете екипи. Но, посебна честитка за прикажаната игра упатуваме кон ФК Академија Пандев за генерацијата 2002  која иако изгуби минимално 1:0, остави одличен впечаток и ако резултатот гласеше во полза за нашите фудбалерчиња ќе беше и повеќе од заслужено.

Zvezda 1