Одлично оди изградбата на новиот центар на Академијата!

4132

Академија Пандев наскоро ќе има свој центар во кој ќе тренираат сите екипи.

Изградбата на центарот оди одлично, наскоро треба да биде готов и веќе од идната сезона, ако нема проблеми, ќе имаме свој дом.

pandev1 pandev2