Најава : ФК Академија Пандев – ФК Евромилк

1893

Утре, нашиот сениорски тим, со почеток во 13:30 часот на “ Општинското игралиште со вештачка трева “ во Струмица ќе се одигра контролен натпревар против тимот на ФК Евромилк од Скопје кој е член во ВМЛ.

Тимот на ФК Евромилк се враќа од 10 дневни припреми во Р. Грција и на минување кон Скопје ќе одигра натпревар со нашиот тим. Ова ќе биде нова прилика за љубителите на фудбалот во Струмица да проследат натпревар кој се надеваме ќе изобилува со квалитетни моменти.