Најава : ФК Академија Пандев : ОФК Београд, утре ќе се одиграт три пријателски натпревари

4016

Минатата недела, на Општинскиот терен со вештачка трева во Струмица гостуваше ОФК Београд. Гостите одиграа два натпревраи со нашите тимови од генерација 2004 и 2006. Во двата натпревари гостите извојуваа минимални победи од по 1:0.

Веќе за утре се најавени нови три натпревари исто така на Општинскиот терерн со вештачка трева во Струмица. Утре ќе спарингуваат повозрасните генерации на фудбалери од двата тима. Распоредот на натпревари е следниот:

11:00 часот ФК Академија Пандев – ОФК Београд – генерација 1998/99

12:30 часот ФК Академија Пандев – ОФК Београд – генерација 2000

14:00 часот ФК Академија Пандев – ОФК Београд – генерација 2005