Младинскиот тим на ФК Академија Пандев денес патува во Прага

3558

Младинскиот тим на ФК Академија Пандев составен од играчи родени 1998 и 1999, денес патува на престижниот турнир ЦЕЕ КУП во Прага, Р. Чешка. Нашиот младински тим во четврток се среќава со тимот на ФК Бохемијанс, а ден покасно игра против повеќекратниот бразилски шампион ФК Флуминенсе.

На нашите млади фудбалери им посакуваме успех на престојниот турнир и уште една успешна презентација на струмичкиот и макдеонскиот фудбал.