Контакт

Контакт Детали

Адреса и број
Седиште на фирмата: Ул. Народен Фронт бр. 18 – Струмица
Канцеларии: Спортска сала Парк – Струмица
Контакт лице: Југослав Тренчовски

Моб: 075/291-098
Тел: 034/612-955
Факс: 034/612-955

Email: info@fkakademijapandev.mk

За Нас

ФК Академија Пандев Во нашата база во Струмица, ние работиме со 14 тренери и 6 од нив во нашите филијали во Охрид и Штип. Прочитај повеќе


Испрати ни порака!

Име *

Емаил *

Наслов

Вашата порака


Последни Вести

Диме Димов, 24 годишниот централен одбранбен играч денес го продолжи договорот со ФК Академија Пандев. Раководството на нашиот тим е сосема задоволно од настапите...
- Advertisement -