Илиев е првото зимско засилување на Академија Пандев

3933

Екипата на Академија Пандев ја има таа чест да ја информира јавноста за првото ново име кое ни пристапи.

Од денес, член на нашето семејство е левиот бек Томислав Илиев кој во првиот дел од сезоната настапуваше за екипата на Работнички.tom

Илиев добро ги познави фудбалските прилики во овој дел и не би требало да има проблем во вклопувањето во новата средина ако се земе предвид дека во минатото беше дел од екипата на Хоризонт Турново.[p