За Нас

Тренерски Персонал

Во нашата база во Струмица, ние работиме со 14 тренери и 6 од нив во нашите филијали во Охрид и Штип.

Во база во Струмица, имаме еден тренер специјалист за фитнес, тестирање и развој на физичкиот – успехот на децата.

Ние користеме специјална опрема за следење на работата на секој поединец.

Имаме тренер за унапредување на техничката способност и автоматизација на техника и двајца тренери за голманите.

Исто така имаме 4 извидници (скаути) кои вршат следење на играчите и нивната професионалност на фудбалските терени на територијата на Македонија.

 

Организација на академијата

 • Вклучени се децата родени 1996-2007 година;
 • Има 350 деца во базата на ФК Академија Пандев во Струмица;
 • А тука се и 450 деца во другите градови: ФК Академија Пандев – Охрид, ФК Академија Пандев – Постолов – Штип и ФК Академија Пандев – Шишков – Кавадарци;
 • Од генерацијата 2007 до генерацијата 2002 година во Академијата Пандев има солидна бројка од вкупно 500 деца;

 

Награди

 • 1во место на Greek Atreus Cup 2012 со генерација 1999
 • 1во место на Brasov Junior Cup 2012 со генерација 1997
 • 3то место на Brasov Junior Cup 2013 со генерација 1997
 • 2ро место на Balkan Olimpic Cup 2013 со генерација 2000
 • 2ро место на Balkan Olimpic Cup 2013 со генерација 2001
 • 3то место на Balkan Olimpic Cup 2012 со генерација 1997
 • 1во место на Vardat Spring – Неготино 2012 со генерација 1999
 • 1во место на Blagoevgrad Cup 2013 со генерација 2003
 • 2ро место на Blagoevgrad Cup 2013 со генерација 2004

 

about-us-1  about-us-2  about-us-3