ТВ Емисија за ФК Академија Пандев

2902

Турската национална спортска телевизија пројави интерес за снимање емисија за ФК Академија Пандев, за Горан Пандев, за Македонскиот фудбал.
Свое интервју за истата дадоа фудбалерите на ФК Академија Пандев Сашко Пандев и Јани Атанасов како и координаторот Југослав Тренчовски.