Евима Куп 2017, ФК Академија Пандев со два сребрени медали

4694

Заврши годинашново издание на Евима Куп 2017 во Банско, Р. Бугарија.  Во изминативе 5 дена ФК Академија Пандев беше претставувана со две генерации и тоа 2005 и 2008. Нашите дечиња покрај другарувањето, искуството имаа и повеќе од успешни настапи. Двете генерации денес се вратија со сребрени медали откако и во двете финалиња не успеавме да победиме. Како и да е ова беше уште една успешна претстава на ФК Академија Пандев и уште една потврда дека пред нашите дечиња претстои светла иднина.

IMG_2458