Детска лига: ФК Беласица и ФК Кожуф победени со по 12:0

3311

Викендов се одигра 4-то коло во детската лига на Југоисточниот регион. Нашите дечиња имаа повеќе од успешни настапи. Тие во сите натпревари вкупно постигнаа 50 голови. Еве ги постигнатите резултати за дечињата на ФК Академија Пандев:

Генерација 2004/05:

ФК Валандово Вардар : ФК Академија Пандев 2 (2005) 0:9

ФК Кожуф : ФК Академија Пандев 1 (2004) 0:12

Генерација 2006/07:

ФК Академија Пандев 1 (2006) : ФК Академија Пандев 2 (2007) 5:0

Генерација 2008/09:

ФК Беласица : ФК Академија Пандев 1 0:12

ФК Валандово Вардар : ФК Академија Пандев 1 0:9

ФК Беласица 1 : ФК Академија Пандев 2 (2009) 1:1