Две први места и златни медали на “ Pirin Cup Bansko“ 2017

3741

Две генерации на дечиња се вратија од престижниот турнир “ Пиин Куп Банско“ 2017. Особена гордост и задоволство ни преставува што освен добрата презентација на фудбалот од Струмица и Македонија , нашите дечиња се закитија и со златните медали.

Генерациите 2008 и 2005 беа суперорни во своите категории и без ниту еден пораз ги освоија првите места меѓу своите конкуренти.

ФК Академија Пандев упатува благодарност за организациониот одбор на турнирот кој што навистина имаше организирано турнир по сите европски нишани.