Две победи и 13 голови во натпреварите против ФК Беласица

4004

ФК Беласица : ФК Академија Пандев – ген 2003 0:7

ФК Беласица : ФК Академија Пандев – ген 2002 0:6

Денес се одиграа последните два натпревари од регионалните лиги Југо Источен регион за генерации 2003 и 2002. Нашите дечиња играа против ФК Беласица и сосема очекувано извојуваа лесни победи. Генерацијата 2003 извојува победа од 0:7, а повозрасната генерација 2002 извојува победа од 0:6.