2019-04-21

Sorry, this entry is only available in Macedonian.

Sorry, this entry is only available in Macedonian.

Одлично оди изградбата на новиот центар на Академијата! Академија Пандев наскоро ќе има свој центар во кој ќе тренираат сите екипи. Одлично оди изградбата на новиот центар на Академијата! Академија Пандев наскоро ќе има свој центар во кој ќе тренираат сите екипи. Изградбата...

Sorry, this entry is only available in Macedonian.