2019-05-21

Sorry, this entry is only available in Macedonian.

Академија Пандев денеска не успеа да оствари триумф со кој ќе ги залечи раните од претходниот неуспех против шампионот Вардар (0:2). Академија Пандев денеска не успеа да оствари триумф со кој ќе ги залечи раните од претходниот неуспех против шампионот...

Sorry, this entry is only available in Macedonian.

Sorry, this entry is only available in Macedonian.