Академија Пандев денеска не успеа да оствари триумф со кој ќе ги залечи раните од претходниот неуспех против шампионот Вардар (0:2). Академија Пандев денеска не успеа да оствари триумф со кој ќе ги залечи раните од претходниот неуспех против шампионот...

Одлично оди изградбата на новиот центар на Академијата! Академија Пандев наскоро ќе има свој центар во кој ќе тренираат сите екипи. Одлично оди изградбата на новиот центар на Академијата! Академија Пандев наскоро ќе има свој центар во кој ќе тренираат сите екипи. Изградбата...