Contact Us

Контакт Детали

Address
Седиште на фирмата: Ул. Народен Фронт бр. 18 – Струмица
Канцеларии: Спортска сала Парк – Струмица
Контакт лице: Југослав Тренцовски

Моб: 075/291-098
Тел: 034/612-955
Факс: 034/612-955

Email: info@fkakademijapandev.mk

За Нас

ФК Академија Пандев Во нашата база во Струмица, ние работиме со 14 тренери и 6 од нив во нашите филијали во Охрид и Штип. Read More


Send Message!

Име *

Емаил *

Наслов

Вашата порака


- Advertisement -